Vores garantier

Hvis du af en eller anden grund ikke skulle være Hvis du af en eller anden grund ikke skulle være helt tilfreds med dit køb, kan du modtage et erstatningsprodukt eller få pengene tilbage inden for 30 dage.

Fortrolighedspolitik
Vi værdsætter din handel, og vi ved, at beskyttelse af personlige oplysninger er vigtigt for dig. Vi har derfor implementeret denne fortrolighedspolitik for at informere dig om de oplysninger, vi indhenter hos dig, hvordan vi indhenter dem, og hvad vi gør med dem. Ved at bruge dette websted accepterer du de fremgangsmåder, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Hvordan og hvornår indhenter vi oplysninger
Vi indhenter “personlige” oplysninger fra dig, når du leverer dem til os. Hvis du f.eks. køber et produkt hos os, vil vi måske indhente dit navn, postadresse, telefonnummer, kreditkortnummer og e-mail-adresse. Hvis du melder dig til at modtage et nyhedsbrev, vil vi indhente din e-mail-adresse. Hvis du benytter dig af særlige ydelser tilbudt af os, vil vi måske indhente andre personlige oplysninger om dig.

Det gør vi med dine oplysninger
Vi er forpligtede til at beskytte dine personlige oplysninger. Vi udlejer, sælger eller deler under ingen omstændigheder din adresse eller e-mail-adresse med nogen anden virksomhed til dens markedsføringsformål uden dit samtykke. Vi bruger dine personlige oplysninger til interne formål, såsom ekspedition og til at holde dig informeret om din ordre. Du vil måske af og til modtage oplysninger fra os om nye funktioner, nye ydelser og særlige tilbud, vi mener, du vil finde værdifulde. Hvis du benytter dig af særlige tilbud fra vores markedsføringspartnere, vil vi måske, med dit samtykke, overdrage dine personlige oplysninger til dem.

Vi samarbejder med et eller flere kreditkortbehandlingsfirmaer, som hjælper os med at behandle din betaling. Disse virksomheder hverken beholder, deler, gemmer eller bruger personlige identificerbare oplysninger til nogen sekundære formål.

Vi vil måske videregive personlige og ikke-personlige oplysninger om vores kunder til vores eventuelle efterfølgere, som f.eks. en virksomhed, der overtager vores virksomhed. Når det kræves af loven, eller når vi i god tro mener, at en sådan handling er nødvendig for at overholde retslig tiltale, en kendelse eller en retssag, kan vi blive nødt til at fremlægge dine personlige oplysninger.

Dataoverførsel og lagring
Dette websted drives af Art & Allposters International B.V., et hollandsk datterselskab af Art.com, Inc., et amerikansk selskab. Dine personlige og ikke-personlige oplysninger vil blive overført til Art.com, Inc. til lagring i USA.

Dit valg at fravælge visse meddelelser
Hvis du ikke længere er interesseret i at modtage e-mail-meddelelser og andre markedsføringsoplysninger fra os, bedes du e-maile din anmodning til requests@allposters.com. Inkluder venligst dit fulde navn, e-mail-adresse og postadresse. Bemærk, at du måske stadig vil modtage kundeservicerelaterede meddelelser fra os.

Vi linker til andre websteder
Vores websted kan indeholde link til websteder, der drives af andre virksomheder. Vi er ikke ansvarlige for fortrolighedspolitikken på sådanne websteder. Vi tilskynder vores brugere til at være opmærksomme og læse fortrolighedserklæringer på sådanne websteder, når de forlader vores websted. Denne fortrolighedserklæring finder udelukkende anvendelse på oplysninger, der indhentes af vores websted.

IP-adresse og cookies
Vi indhenter også “ikke-personlige” oplysninger fra dig, såsom din browsertype, URL-adressen på det foregående websted, du besøgte, din internetudbyder, dit operativsystem og din IP-adresse. “Ikke-personlige” oplysninger kan ikke let anvendes til at identificere dig personligt. Vi kan bruge dine ikke-personlige oplysninger til at hjælpe med at diagnosticere problemer med vores server og til at administrere vores websted. Dine ikke-personlige oplysninger kan også bruges til at samle brede demografiske oplysninger og til at registrere trafikmønstre og brug af webstedet. Disse oplysninger hjælper os til at markedsføre og udvikle designet og layoutet af webstedet. In addition, like almost all e-commerce web sites, we use "cookies." Cookies are bits of information that are stored on your computer by your web browser.

Som alle andre e-handelswebsteder bruger vi desuden “cookies”. Cookies er stykker af information, der lagres på din computer af webbrowseren. Selv om cookies ikke lagrer nogen af dine personlige oplysninger, gør de det f.eks. muligt for os at lade varer blive liggende i din indkøbsvogn mellem besøg eller i løbet af det samme besøg eller give dig en mere individuelt tilpasset brugeroplevelse. Om du ønsker, at webbrowseren skal acceptere cookies eller ej, er op til dig. Hjælpen til de fleste browsere fortæller dig, hvordan du kan undgå, at browseren accepterer nye cookies, hvordan du får besked, når du får en ny cookie, og hvordan du kan deaktivere cookies helt. Du kan også deaktivere eller slette lignende data, der bruges af add-ons til browseren, f.eks. Flash-cookies, ved at ændre indstillingerne for add-ons eller besøge udgiverens websted. Da cookies giver dig mulighed for at drage fordel af visse funktioner og tjenester, anbefaler vi dog, at du lader dem være aktiveret. Hvis du f.eks. blokerer vores cookies, vil du ikke kunne lægge varer i din indkøbsvogn, fortsætte til kassen eller bruge tjenester, der kræver, at du logger ind. Hvis du ikke har ændret computerens indstillinger, accepterer webbrowseren sandsynligvis cookies.

Sådan beskytter vi dine oplysninger
Click for company profile

Dine personlige oplysningers sikkerhed er meget vigtig for os.

Når du indtaster følsomme oplysninger, som f.eks. et kreditkortnummer på vores registrerings-eller ordreformularer, krypterer vi oplysningerne vha. SSL-teknologi (secure socket layer). For køb foretaget online med kreditkort lagrer vi dit kreditkortnummer i krypteret form i et begrænset stykke tid, og vores ansatte har ikke adgang til disse oplysninger. Vi lagrer ikke PIN-data eller 3-cifrede sikkerhedskoder.

Vi følger almindeligt accepterede branchestandarder for at beskytte de personlige oplysninger, der fremsendes til os, mod uautoriseret adgang eller offentliggørelse, både under overførsel, og når vi modtager dem. Imidlertid er ingen overførselsmetoder over internettet eller metode til elektronisk lagring 100 % sikker. Selv om vi bestræber os på at anvende kommercielt godkendte metoder til at beskytte dine personlige oplysninger, kan vi derfor ikke garantere absolut sikkerhed herfor. Vi påtager os intet ansvar for offentliggørelse af data som følge af fejl ved overførslen, uautoriseret tredjeparts adgang eller tredjeparters andre handlinger, eller andre handlinger eller undladelser.

Børns personlige oplysninger
Ydelserne er beregnet på brugere, der er 18 år og ældre. Vi vil derfor ikke forsætligt indhente eller bruge personlige oplysninger fra personer, som vi ved, er under 18. Vi vil desuden slette alle oplysninger i vores database, som vi ved, stammer fra et barn under 18.

Opdatering af dine personlige oplysninger
Hvis dine personlige oplysninger ændres, kan du rette, opdatere eller fjerne personlige oplysninger, som du tidligere har givet os, ved at kontakte vores kundeserviceafdeling på requests@allposters.com.

Vi linker til andre websteder
Vores websted kan indeholde link til websteder, der drives af andre virksomheder. Vi er ikke ansvarlige for fortrolighedspolitikken på sådanne websteder. Vi tilskynder vores brugere til at være opmærksomme og læse fortrolighedserklæringer på sådanne websteder, når de forlader vores websted. Denne fortrolighedserklæring finder udelukkende anvendelse på oplysninger, der indhentes af vores websted.

Gældende sprog
Denne dansksprogede version af vores fortrolighedspolitik stilles til rådighed for din bekvemmeligheds skyld. I tilfælde af uoverensstemmelse eller uklarhed mellem denne dansksprogede version og den engelsksprogede version, er det den engelsksprogede version, der har forrang.

Ændringer af vores fortrolighedspolitik
Hvis vi ændrer vores fortrolighedspolitik, offentliggør vi en ny version på vores websted, som vil træde i kraft, når den offentliggøres. Den nye politik vil gælde for alle nuværende og tidligere brugere af webstedet og erstatter alle tidligere politikker, der er uforenelige med den.

Kontakt os
Hvis du nogensinde har spørgsmål vedrørende fortrolighedspolitikken, bedes du kontakte os på requests@allposters.com.

Opdateret: 21. september 2012