Indramning

Der findes stadig folk, der ikke får indrammet deres ting hos os, men vi forstår ærlig talt ikke hvorfor. De bedste priser for indramning finder du hos os. Og det er så nemt at få indrammet hos os. Når du finder det perfekte tryk, har du klaret den svære del! Nu skal du bare finde den ramme og det passepartout, der fuldender trykket.

Sådan virker det.

Find knappen Se det indrammet, og klik på den. Det kunne ikke være nemmere at klikke på den - du skal bare holde markøren hen over den og klikke. Nu befinder du dig i vores rammestudio.

• Trin 1. Vælg din vægfarve. Hvis dit rum for eksempel er rødt, skal du vælge farven rød. Nu kan du se, hvordan din ramme tager sig ud imod en rød væg. Sådan.
  • Trin 2. Vælg en farve til billedrammen. Sort? Brun? Espresso? Lilla? Vi har lige netop den farve, du kunne tænke dig. Det er en god ide at vælge en farve, der passer til møblerne i dit hjem. Eller du kan vælge en farve, der matcher trykket. Eller begge dele!
  • Trin 3. Vælg en passepartout. En passepartout ser godt ud. To passepartouter ser endnu bedre ud, men koster lidt mere. Tre passepartouter ser bedst ud og er også dyrest. Start med én, og se, hvordan det ser ud. Har du brug for hjælp til at vælge passepartouter?
  • Trin 4. Vælg UV eller refleksfrit glas til at beskytte dit tryk. Eller spar lidt penge, og vælg vores klare standardakrylglas, der også beskytter dit tryk i lang tid.
  • Trin 5. Bed din bedre halvdel om råd. Eller spring ud i det, hvis du føler dig sikker! Det er bare så nemt, at vi er sikre på, du nok skal vælge rigtigt. Det er vi så sikre på, at vi lover:

Du vil elske det! (ellers tager vi det retur). Det er rigtigt. Ingen andre gør dette. Men vi ved, at ingen andre er lige så gode til at designe en ramme til dit hjem som du er. Tror du ikke på os? Prøv det – hvad har du at miste?

Klik her for at læse vores eksperters råd om, hvordan du sætter dit tryk i passepartout, indrammer og ophænger det, så du får den største værdi ud af dit køb!

< Back

Opspænding
Garanti for kvalitet!

Rammer uden kanter. Det er den retning, du skal gå i, hvis du ønsker et rum med et rent og færdigt udtryk, uden at afgrænse din kunst med en ramme. Trykket vil "svæve" på væggen – og dine venner vil blive imponerede over skyggerne på væggen bag dit opspændte tryks skrå kanter. Og vi har flere gode nyheder. Opspænding af dit tryk beskytter det mod snavs, fingeraftryk, UV-stråler og fugt – hvilket er godt, fordi du så ikke behøver bekymre dig om, at folk ødelægger dit tryk, når de kigger lidt for ivrigt på det. Men helt alvorligt, holder det kun et begrænset stykke tid, hvis du bare sømmer det op på væggen. Hvis det bliver opspændt, ser det pænt ud og varer for altid.

Sådan virker det. Find det perfekt tryk eller den perfekte plakat. Neden under knappen Tilføj til kurv skal du se efter linket "Se det opspændt". Klik på det og læs mere. Hvis du kan lide, hvad du ser, kan du klikke på knappen Tilføj til kurv. Det er alt. Så nemt er det. En note: Opspænding er desværre ikke muligt for alle vores tryk. Vi kan for eksempel ikke opspænde meget små tryk (eller meget store).

Du vil elske det! (ellers tager vi det retur). Det er rigtigt – flere gode nyheder. Vores 100 % tilfredshedsgaranti gælder også for opspænding.

Klik her for at få mere at vide om denne unikke tjeneste!

< Back

Gavekort

Et gavekort fra AllPosters.dk er perfekt til næsten hvem som helst. Uanset om hans eller hendes interesse er klassisk kunst, filmplakater eller billeder af berømtheder, har AllPosters.dk tusindvis af tryk og plakater at vælge mellem. Gavekortet fra AllPosters.dk er også den ideelle løsning som "gaven i sidste øjeblik" til venner eller kolleger!

Gavekort kan kun købes vha. kreditkort med en faktureringsadresse i USA eller med en check eller pengeanvisning, der er trukket fra en amerikansk bank og er betalbar i amerikanske dollars.

Du kan bestille et gavekort ved at klikke på linket "Gavekort" under "Specialprodukter" på kategorioversigten til venstre. Udfyld formularen, og klik på knappen "Send" for at lægge gavekortet i din indkøbskurv.

Gavekort kan kun indløses ved forsendelser inden for USA. Gavekort sendes elektronisk til modtageren. På nuværende tidspunkt tilbyder vi ikke trykte gavekort.

E-kort

Brug denne GRATIS tjeneste til at sprede glæde! Gennemse vores tusindvis af billeder, og send et gratis, personligt e-kort! Klik blot på "Send dette billede som gratis e-kort" - det vises under hvert billede.

< Back

Fortæl en ven

Finder du noget, du kan lide, hos AllPosters.dk? Brug denne funktion til at fortælle familie og venner om de varer, vi har på AllPosters.dk. Det er et fantastisk værktøj til at dele gaveidéer! Du kan bruge denne funktion ved at klikke på linket "Fortæl en ven om denne vare" under hvert billede.

< Back

Giv mig besked

Har du en yndlingskategori, men har du brug for ideer? Vi giver dig besked, når der kommer nye varer på hjemmesiden, som kunne have din interesse. Under hver enkelt billede vises linket "Giv mig besked om nye varer som denne", som du kan bruge til denne tjeneste. Klik på linket, så viser vi dig de kategorier, som er relateret til det billede, du kigger på. Hvis du vil have besked, når der kommer nye produkter i de pågældende kategorier, skal du bare sætte kryds i de(t) relevante felt(er), indtaste din e-mail-adresse og klikke på "Giv mig besked". Så snart der kommer nye varer, sender vi dig en e-mail.

Hvis du finder en vare på AllPosters.dk, som du gerne vil købe, men som er udsolgt, giver vi dig besked, når vi får varen på lager igen! Hvis du vil benytte denne tjeneste, skal du bare indtaste din e-mail-adresse i feltet lige under billedet. Så snart varen er tilgængelig igen, sender vi dig en e-mail.

< Back

PosterClub

Vær på forkant med nyhederne! Tilmeld dig PosterClub, og modtag vores gratis nyhedsbrev, som byder på masser af særtilbud og rabatter, nye produktoplysninger, gaveideer og meget mere!

Tilmeld dig nu!

< Back

Program for associerede

Arbejd med en af internettets mest troværdige partnere! Link til mere end 100.000 produkter, tjen op til 20 % i kommission med 10 cookie-/returdage på alle produkter, og bliv betalt månedligt. Webmasters, tilmeld jer nu, og tjen penge med jeres hjemmeside!

Klik her for at få mere at vide

< Back

Mest almindelige spørgsmål om særlige tjenester og funktioner

Hvorfor kan jeg ikke indramme bestemte plakater eller tryk, som findes på jeres hjemmeside?

Trykket eller kombinationen af tryk, beskæring, passepartout og billedlister er for stor til at indramme. Vi kan kun indramme kombinationer, hvor den længste side er mindre end 114 centimeter og den mindre side mindre end 89 centimeter.
Du kan prøve at reducere størrelsen ved at:
  • Beskæring af tryk
  • Fjernelse af passepartout
  • Valg af mindre profilliste
  • Vælge mellem vores passepartouter i overstørrelse

Kan I indramme eller opspænde et tryk, som jeg har, men som ikke er købt hos jer?

Vi beklager, men denne tjeneste er ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

Dette er en gave. Kan jeg tilføje et kort, og hvad nu hvis pakken ikke når frem til tiden?

Når du går til kassen får du mulighed for at angive, at der er tale om en gave, og for at skrive en personlig meddelelse. Din meddelelse bliver trykt på forsendelsesslippen, der ikke kommer til at indeholde nogle prisoplysninger. Derudover kan du benytte vores gratis e-kort. Du skal bare finde et billede på vores hjemmeside og klikke på linket "Send som gratis e-kort", så kan du vha. af denne gratis tjeneste give modtageren besked om, at der er en gave på vej!

Når jeg indrammer et billede på jeres hjemmeside, hvad betyder så Beskæring og Ingen beskæring?

BESKÆRING: Hvis du vælger at bruge passepartout, og din plakat/dit tryk har en farvet kant, er det normalt at BESKÆRE" kanten og lave passepartout til billedets kant. I så fald fjernes kanten og eventuel tilhørende tekst, hvor passepartouten stopper lige ud for billedets kant. Det betyder, at den endelige størrelse vil være mindre end de mål, der er angivet for trykket.

Passepartout til billedkant

INGEN BESKÆRING: Hvis du vælger passepartout, og din plakat/dit tryk har en farvet kant, vises kanten, og passepartouten og rammen bliver justeret til den ydre kant af det trykte papir. Det betyder, at den endelige størrelse vil være tættere på det mål, der er angivet for trykket.

Passepartout til trykkets kant
< Back