Allposters

KUNSTTRYK – KVALITET
OG VÆRDI FOR PENGENE
I EN SAMLET PAKKE

Den optimale løsning til at indfange din yndlingskunst og fotografi.

HVAD ER ET KUNSTTRYK?

De første kunsttryk i moderne forstand blev udviklet under La Belle Époque i Paris, hvor den nyskabende kunstner Jules Chéret og hans tilhængere transformerede en almindelig reklameseddel til de første realiserede reproduktioner af kunsttryk.

I dag anvendes stadig den samme offset litografitrykteknik, omend en smule forbedret, til at skabe reproduktioner i høj kvalitet af alt – eksempelvis berømte malerier, obskure fotografier og tidssvarende udsmykning. Prøvetryk og standardiserede trykplader sikrer at hvert eneste tryk får præcis de farver, som kunstneren eller udgiveren ønskede det, og antallet af printkørsler skaber omkostningsbesparelser, som vi kan give videre til dig.

VÆRDI OG KVALITET

Når vi siger kunsttryk, så gør vi alt for at sikre, at du får et stykke kunst og ikke bare en standardplakat. Vi trykker på papir, der minder om det, man bruger til postkort eller lykønskningskort. Netop fordi et kunsttryk er tykkere end almindeligt plakatpapir, så holder det også længere! Papiret har som regel en semimat eller silkeagtig overflade, som beskytter farverne og fungerer godt til næsten alle emner. Du får også værdi for pengene. Uanset om du køber et tryk til 700 kr. eller 7000 kr., bestræber vi os altid på at levere det bedste til konkurrencedygtige priser.

Køb nu

VARIATION

Vi tilbyder også mere sjældne medier såsom digitale tryk, silketryk og lystryk. Nogle emner trykkes på tykt, akvarelkarton (på op til 350 g/m2). Mange emner tilføres yderligere finesser såsom metallisk blæk eller folier, akvarelfarver malet i hånden, prægede stempler, ujævne kanter, pletvis lakering eller højglansoverflader, eller håndpåførte geler eller decoupage-papir. Da disse finesser er forskellige fra produkt til produkt, skal du altid tjekke produktdetaljerne for dit yndlingskunsttryk for at se, hvilke finesser det har!

Køb nu

ALSIDIGHED

Kunsttrykkene favner et stort udsnit af reproduktionskunst og egner sig til mange forskellige billedemner – kunst, fotografi, reklame – ja, faktisk kan ethvert fladt medie reproduceres som et kunsttryk. Samtidig er det utroligt alsidigt og kan præsenteres på utallige måder afhængig af dine ønsker og behov. Vi kan sætte det i en tilpasset ramme eller standardramme, overføre det til et lærred eller montere det på træ, så kunsttrykket rigtig kommer til sin ret.

Køb nu