Allposters

PLAKATER –
HER FÅR DU
MEST FOR
PENGENE.

En klassisk løsning til musik,
film og et væld af motiver.

HVAD ER EN PLAKAT OG HVORFOR KØBE?

En plakat er et trykt ark papir, ofte med tekst og grafiske elementer. Plakaten blev oprindelig brugt i reklameøjemed, men i dag bruger vi plakaten som en billigere udgave af næsten alle trykte motiver – lige fra berømte kunstværker til billeder af den seneste popstjerne. Plakater er med den rimelige pris det perfekte afsæt for nyt og gammelt, der giver tidløs glæde eller mulighed for hyppig forandring. Mange af plakaterne koster ikke meget mere end 100 kr. og er derfor særlig egnede til det skiftende behov hos særligt de unge, som den ene dag vil have en bamse på væggen og den anden dag Lady Gaga.

STØRRELSER

Standardplakater – størrelsen 61 x 91 cm er det mest almindelige format. Vi trykker på papir med lav gramvægt og mindsker dermed omkostningerne uden at gå på kompromis med indholdet, og de passer ind stort set overalt.

Miniplakater – størrelserne 28 x 36 cm eller 41 x 51 cm egner sig til vægcollager eller der, hvor pladsen er knap.

Kæmpe-/busplakater – store plakater typisk i størrelsen 102 x 153 cm, anvendt ved busstoppesteder eller metrostationer, perfekt til store flader.

Køb nu

UDVALG

Vores sortiment udvides løbende med nye varer og følger altid det, der er fremme i tiden inden for fx film, musik, sport og personer samt rummer et stort udvalg af dekorative plakater og kunstplakater. Hundredvis af kategorier gør det nemt at finde den perfekte plakat. Hvad enten det er til kollegieværelset, køkkenet eller stuen, kan du være sikker på, at vi altid har tilføjet de nyeste stilarter og tendenser til det voksende sortiment.

Køb nu

SPECIALPLAKATER

Vi har et stort udvalg af specialplakater, der kan gøre et hvilket som helst rum exceptionelt. Dobbeltsidede samlerplakater af et tungere materiale trykkes på begge sider til bagbelysning, ganske som dem man ser i eksempelvis biografernes foyerer.

Vi sælger også UV-lysplakater, stofplakater, ekstrastore dørplakater og meget andet.

Køb nu