Allposters
   
 
 

Forsendelsesbegrænsninger for servicerede varer

Mange toldkontorer har pålagt en størrelsesbegrænsning på pakker fra andre lande. Den maksimale størrelse på rektangulære pakker er 107 centimeter i længden og 201 centimeter i højden (Maks. længde og højde til sammen: 274 centimeter). Det gælder for alle lande bortset fra følgende:

Andorra
Azerbajian
Østrig
Belgien
Canada
Danmark
Finland
Frankrig (inklusive Monaco)
Tyskland
Gibraltar
Storbritannien og Nordirland
Grækenland
Hongkong
Italien
Japan
Liechtenstein
Luxembourg
Malta
Macao
Holland
Portugal
Den irske republik (Sydirland)
San Marino
Spanien
Sverige
Schweiz
Vatikanet

Hvis en afgivet ordre overstiger den maksimale grænse, vil AllPosters.dk annullere ordren og refundere det fulde beløb.

< Back
Mest almindelige spørgsmål om forsendelse og returnering


Hvordan kan jeg få at vide, hvornår min ordre forsendes?
Når din bestilling afsendes, sender vi dig en forsendelsesbekræftelse via e-mail. Hvis en sporingstjeneste er tilgængelig, inkluderer vi et sporings- eller fragtbrevsnummer i e-mailen med forsendelsesbekræftelsen (hvis du ikke modtager et sporings- eller fragtbrevsnummer, er sporingstjenesten ikke tilgængelig for din pakke). Bemærk, at bestillinger kun afsendes/leveres mandag til fredag. Leveringsestimater inkluderer ikke weekender.

Dette er en gave. Vil modtageren kunne se prisen, og kan jeg tilføje en personlig meddelelse?
Når du går til kassen får du mulighed for at angive, at der er tale om en gave, og for at skrive en personlig meddelelse. Din meddelelse bliver trykt på forsendelsesslippen, der ikke kommer til at indeholde nogle prisoplysninger. Derudover kan du benytte vores gratis e-kort. Du skal bare finde et billede på vores hjemmeside og klikke på linket "Send som gratis e-kort", så kan du vha. af denne gratis tjeneste give modtageren besked om, at der er en gave på vej!

Hvordan pakkes min bestilling ind?
Kvaliteten af din forsendelse har højeste prioritet hos os, og de materialer, vi bruger til at pakke vores produkter med, afspejler dette:

Bare rolig, hvis din ordre indeholder en kombination af disse varer, sendes de separat i passende emballage, og du bliver ikke debiteret for yderligere forsendelse.
Plakater og kunsttryk:
Rullet ind i beskyttende indpakningspapir og pakket i et paprør.

Fotos på blankt papir og fotokort:
Pakket og beskyttet i en flad 23 cm x 30 cmstandardkonvolut i pap.

Dekorative spejle, overførsler til lærred, opspændte varer og indrammede varer:
Dækket af beskyttende indpakning og pakket i en solid papkasse.

Gaveindpakning:
Ved kassen kan du angive, at din bestilling er en gave, og skrive din egen gavemeddelelse. Din meddelelse vil blive trykt på forsendelsesslippen, og vi skriver ingen priser på forsendelsesslippen. Vi tilbyder på nuværende tidspunkt ikke gaveindpakning.


Hvad hvis der er et problem med min ordre? Hvordan kan jeg returnere den?

Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du returnere det inden 30 dage efter modtagelsen og få en gratis erstatningsvare eller en fuld refundering af produktets pris.

Se vores Salgsbetingelser angående returneringsvejledning.


Sender I til mit land?

Vi sender næsten til hele verden! Når du afgiver en ordre, kan du vælge dit land i rullemenuen på siden "Forsendelsesoplysninger", hvor du angiver dit navn og din adresse. Hvis dit land ikke er angivet, kan vi ikke sende til det sted.

< Back